Black Friday is back!

BLACK FRIDAY IS BACK!

Black Friday is een traditie binnen Wiezewasjes, al sinds de oprichting. Het is voor alle werknemers de meest hectische maar ook de gezelligste periode van het jaar en jeetje die hebben we vorig jaar echt gemist.

Misschien kun je het nog herinneren: onze verhuizing en reorganisatie een jaar geleden. We hebben met Wiezewasjes na jaren groei helaas een moeilijke periode gehad - tenslotte geef je toch minder snel je geld uit aan sieraden als het grootste deel van je salaris door de inflatie en energiecrisis al verdwenen is - en we hebben het afgelopen jaar met een klein team keihard gevochten om te kunnen blijven bestaan.

Dat dit gelukt is, hebben we te danken aan al onze lieve klanten die hun sieraden, edelstenen en cadeautjes bij ons besteld of in de winkel gekocht hebben. Misschien ben je het er niet van bewust, maar met elke bestelling of aankoop die bij ons gedaan wordt, zijn wij ontzettend blij. Zonder jullie zou niet alleen Wiezewasjes niet bestaan, maar zouden er ook zestien salarissen niet betaald kunnen worden. Daarom, vanuit ons hele team: bedankt voor jouw support. You’re golden!

Om écht goed dankjewel te zeggen, hebben we geluisterd naar al jullie berichtjes en besloten om dit jaar weer met  Black Friday mee te doen. Niet alleen online, óók in de winkel! We houden nog heel even geheim wat onze Black Friday actie dit jaar inhoudt, maar ik kan je al wel vertellen dat het er eentje is die je niet wilt missen!

Benieuwd hoe je je het beste kunt voorbereiden voor Black Friday, zodat jouw nieuwe lievelings niet voor je neus aan een ander wordt verkocht? Bekijk hier al onze tips en tricks om je nieuwe favoriete sieraden en edelstenen te kunnen bemachtigen!

Heel veel liefs van het hele Wiezewasjes Team

Het Wiezewasjes Black Friday Weekend loopt vanaf vrijdag 24 november 0:01 tot en met maandag 27 november 23:59 en de korting is zowel online als in onze winkel geldig. Als nieuwsbrieflezer krijg je donderdagavond al toegang tot de sale. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om niets te missen!