DEN HAAG

Papestraat 9, Den Haag

Onze winkel in Den Haag bevindt zich in een gezellig straatje in het centrum van Den Haag, omringd door andere lokale ondernemers en leuke eetgelegenheden. Onze winkelmedewerkers helpen je graag en bieden je (persoonlijk) advies. Je bent meer dan welkom!

Openingstijden
maandag: gesloten
dinsdag t/m zaterdag: 11:00 – 17:30
zondag: gesloten

Speciale openingstijden

- Goede vrijdag zijn we geopend

- Beide paasdagen zijn we gesloten

 De winkel in Den Haag is te bereiken op 070-2147480. Dit telefoonnummer kan alleen gebruikt worden voor winkel gerelateerde vragen. Online bestellingen staan hier los van. De winkelmedewerkers hebben geen inzicht in online zaken. Voor vragen over online bestellingen kan je mailen naar: klantenservice@wiezewasjes.nl


Houd er rekening mee dat niet alle producten die online staan ook in de winkels  beschikbaar zijn. Andersom hebben we ook niet alles dat in de winkel ligt op de website staan!

Retourvoorwaarden Den Haag
Iets in de winkel gekocht en toch ontevreden? Oorbellen en piercings mogen niet worden geretourneerd of geruild. Overige producten binnen 14 dagen – ongebruikt, ongedragen en met alle kaartjes er nog aan. Is er iets kapot gegaan? Hier zit natuurlijk 3 maanden garantie op, kom even langs in de winkel of neem contact op met onze klantenservice. Let op! Wat je in de winkel hebt gekocht moet ook in de winkel geretourneerd of geruild worden.

proef de sfeer!

Benieuwd naar hoe onze winkel er van binnen uitziet? Bekijk dan sfeervideo van onze winkel in Den Haag gemaakt door videomaker Gina!

Bekijk de video op YouTube