Tips & Tricks voor Black Friday

Black Friday is back! En terwijl wij heel druk bezig zijn met doosjes vouwen, voorraden aanvullen en nog wat nieuwe producten online te zetten, kan jij je ook al voorbereiden. Om het zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een overzicht gemaakt van simpele voorbereidingen die jij kan treffen zodat je je nieuwe lievelings kan bemachtigen. Op is echt op dus wees er snel bij als je graag iets wilt hebben! 

Tip 1: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Onze Black Friday actie begint om klokslag 12 uur op vrijdag 24 november, máár als je ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief krijg je al donderdag 23 november om 20:00 de kans om je favoriete producten te bestellen! Daarnaast krijg je als nieuwsbrieflezer sowieso altijd als eerste toegang tot onze acties en geven we ook af en toe cadeaubonnen weg, dus het heeft alleen maar voordelen om ingeschreven te staan.

Tip 2: Zorg ervoor dat je al je maten weet!

Dat het handig is om je ringmaten te weten, dan begrijp je als Wiezewasjes-fan inmiddels wel! Maar het is ook hartstikke handig om alvast te weten welke kettinglengtes jij nodig hebt, door dit met een touwtje te meten. Dan weet je zeker dat je de juiste aankoop doet en niet straks per ongeluk de verkeerde maat besteld. Niet zeker welke maat je nodig hebt? Hier vind je alle tips & tricks om achter jouw maten te komen!

Tip 3: Maak een verlanglijstje!

Wist je al dat je op onze website ook een verlanglijstje kan maken? Neem een dag of twee voor onze actie begint onze webshop rustig door en zet alle producten die je graag zou willen bestellen op je lijstje, zodat je op het moment suprême niet meer al onze producten hoeft door te spitten. Zo kan je ook even rustig nadenken over welke ringen, oorbellen en edelstenen je echt graag wilt en voorkom je impulsaankopen.

Tip 4: Kortingscodes combineren!

Dit jaar bestaat onze actie niet uit één, maar uit twee verschillende kortingscodes. Helaas kan onze website maar één code per bestelling verwerken, maar niet getreurd: mocht je beide codes nodig hebben voor jouw bestelling, plaats dan de bestelling met de grootste kortingscode. Als je na het plaatsen van je bestelling een mailtje naar klantenservice@wiezewasjes.nl met je ordernummer en de nog niet gebruikte code stuurt, storten wij het te veel betaalde bedrag terug!

Heb jij een cadeaubon die je graag wilt gebruiken? Helaas ziet onze website een cadeaubon ook als een actiecode en deze kan je niet tegelijk gebruiken. Plaats dan je bestelling met de Black Friday actiecode en mail ons daarna met je ordernummer en je cadeauboncode. Dan maken wij het bedrag van je cadeaubon terug naar je over!

Tip 5: Het moment voor cadeautjes!

Kerst komt eraan en dus is het weer tijd om de mooiste cadeautjes voor iedereen te verzamelen! Als je slim bent, maak je dus gebruik van ons Black Friday weekend om je vrienden, familie en geliefden blij te maken. Als je met Black Friday besteld, mag je je bestellingen tot 31 december retour sturen in plaats van onze standaard retourtermijn van 14 dagen.

Let er wel op dat in verband met de verwachtte drukte, wij niet kunnen garanderen dat je bestelling op tijd voor Sinterklaas binnen zal komen.


Tip 6: Denk goed na over wat je écht wilt!

Een Black Friday actie nodigt vaak uit tot het doen van impulsaankopen - iets wat we natuurlijk in het kader van duurzaamheid liever voorkomen. Bedenk dus goed welke sieraden je echt regelmatig zal dragen, zodat je geen aankopen doet waar je achteraf spijt van hebt. Koop liever die ene mooie armband die al zo lang op je wensenlijstje staat dan twintig producten, puur omdat er een mooie actie gaande is.

Tip 7: Houdt rekening met de drukte!

Het Wiezewasjes-team bestaat uit een tiental ontzettend hardwerkende mensen en met Black Friday is het alle hens aan dek. We zullen ontzettend ons best doen om alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, alle berichtjes zo snel mogelijk te beantwoorden en iedereen in de winkel zo goed mogelijk te helpen. Toch kan het zijn dat we door de drukte iets minder snel zullen zijn dan je van ons gewend bent. Als je hier van te voren rekening mee houdt, dan weet je waar je aan toe bent!

Het Wiezewasjes Black Friday Weekend loopt vanaf vrijdag 24 november 0:01 tot en met maandag 27 november 23:59 en de korting is zowel online als in onze winkel geldig. Onze winkel is op normale tijden geopend. Als nieuwsbrieflezer krijg je donderdagavond al toegang tot de sale. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om niets te missen! 

May the odds be ever in your favor!