Hoi, wij zijn Wiezewasjes. Wij verkopen sieraden en prachtige edelstenen waar je de rest van je leven mee kan doen! Dit doen we via onze webshop en winkel in Den Haag. Daarnaast hebben we ook nog verschillende verkooppunten in binnen- en buitenland.

 

Lees ook de brief van Wieske!
Benieuwd naar het ontstaan van Wiezewasjes, waar de naam vandaan komt en hoe Wieske de eerste vijf jaar heeft ervaren? Lees hier de brief van Wieske.

 

Wat wij, Wiezewasjes, belangrijk vinden!

Team Wiezewasjes bestaat uit de meest integere, respectvolle, creatieve, interessante, intelligente en fantastische mensen ter wereld. We bejubelen hun individualiteit en we vinden het een voorrecht om met elkaar te mogen samenwerken. Op de werkvloer hanteren we een informele werksfeer. De (persoonlijke) groei van ons personeel en hun (mentale) gezondheid staan op de absolute nummer één! We vinden het uitermate belangrijk dat we op een positieve, persoonlijke en respectvolle manier met elkaar samenwerken en dit willen we ook uitstralen naar de buitenwereld. Vanaf het moment dat we ons eerste sieraad verkochten hebben we dan ook een vrij sterke mening gehad over het begrip “klantenservice”. Die moet niet goed zijn, die moet geweldig zijn! We willen niet zo snel mogelijk zo veel mogelijk spullen verkopen. We willen een duurzame, wederzijds respectvolle relatie aangaan met onze klanten die nog jaren voort zal duren. We vinden het daarnaast belangrijk dat de partners waarmee we samenwerken deze visie in ondernemen delen. We werken samen met verschillende leveranciers die we met zorg hebben uitgekozen. Zij halen hun spullen bij kleine producenten en fabrikanten vandaan en letten daarbij op kwaliteit, milieu en de leefomstandigheden van betrokkenen. Wist je dat ze ook speciaal naar ons ontwerp sieraden produceren en dat onze 14 karaat gouden collectie met de hand wordt gemaakt door onze eigen goudsmid in Den Haag? Uiteraard voldoen onze producten dan ook aan de meest recente en strenge keur- en importeisen!

Bij het inpakken van jullie bestellingen doen onze inpakelfjes hun uiterste best om zoveel mogelijk materiaal te hergebruiken en zo min mogelijk plastic te gebruiken. We werken voornamelijk met recyclebaar materiaal. Verder scheiden we natuurlijk in het hele bedrijf ons afval en krijgen we energie van een groene leverancier. Iedere bestelling wordt met aandacht ingepakt, met zorg ingestopt en krijgt een aai over de bol voor het in de brievenbus wordt gestopt.

Opzich zou je het best een succes kunnen noemen dat we in zo’n korte tijd zo gegroeid zijn, dat we al zoveel verkocht hebben en dat we al zoveel medewerkers in dienst hebben! Toch is dat voor ons niet de manier waarop we succes willen uitdrukken. Voor ons is het belangrijk dat we, naast het verblijden van onze klanten met mooie producten, ook ons steentje bijdragen aan de wereld en ons succes delen met anderen. Daarom houden we acties waarbij delen van de omzet naar het goede doel gaan en hebben we een doorlopende samenwerking met het Blue House Project in India.

We hebben nog een lange weg te gaan en we beloven ons stinkende best te doen om steeds te blijven leren, groeien en verbeteren! <3

 

 "Do the best you can until you know better.
Then when you know better, do better."
Maya Angelou 

 

De cijfers:
  • Werknemers: 30 in dienst en 5 stand-by
  • Winkels: 1
  • Wieske’s: 1
  • Lisa’s, Hannah's en Rosa(nne)’s: verwarrend veel
  • Verjaardag: 1 februari
  • Aantal keren naar een groter kantoor verhuisd: 7
  • Gemiddeld aantal piercings per medewerker: heb je even?
  • Landen waar we pakketjes naar hebben verzonden: 18
  • Producten: 5000+
  • Aantal planten en huisdieren van alle werknemers bij elkaar: 80.000.000.000