Goodbye Gold Plated & Hello 2023!

Het is ons de laatste jaren steeds duidelijker geworden dat het arbeidsproces van sieraden platen en het uiteindelijke product niet duurzaam is. Dat voelt niet goed en daar willen we als bedrijf niet achter blijven staan.


Wij, team Wiezewasjes, vinden duurzaamheid erg belangrijk en daarom hebben we de keuze gemaakt om geen gold plated sieraden meer te verkopen en helemaal over te stappen naar 14 karaat gouden sieraden. 

Het einde van het Gold Plated tijdperk is dus aangebroken bij Wiezewasjes. Online vind je vanaf nu alleen nog sterling zilveren sieraden zonder plating en 14 karaat massief gouden sieraden. Het laatste restje van onze gold plated collectie kan je in onze winkel in De Haag shoppen met 50% korting.

Wat is goud nou precies? Check deze uitgebreide blog die we er over hebben geschreven!

We zijn achter de schermen druk bezig om de gouden collectie net zo groot te maken als onze zilveren collectie. Geef ons nog eventjes geduld en geloof me, het wordt GE-WEL-DIG.

 

 

Het lijkt ons leuk om maandelijks een update te geven over waar we mee bezig zijn. Hierbij de eerste!

 

Het hele team is momenteel druk met DE VERHUIZING, het is namelijk ein-de-lijk zo ver! 2022 was een pittig jaar voor Wiezewasjes en we hebben een flinke reorganisatie achter de rug. Helaas moesten we hierbij ook ons kantoor opzeggen en deze maand verhuizen we van ons grote kantoor naar het pand boven onze winkel. Het voelt als een militaire operatie om alle spullen, voorraad, planten (met spinnen ieeeeh) te verhuizen naar een klein pandje in de binnenstad maar we can do this! (En het is eigenlijk ook gewoon best wel fijn om alles samen eens op te ruimen en uit te zoeken)

 

Ook zijn we druk bezig met een marketing vacature, we zijn aan het bedenken hoe we onze verjaardag gaan vieren (want jeetje 1 februari bestaan we alweer 7(!) jaar!) en we zitten vol met leuke nieuwe ideeën en producten die we de komende weken gaan uitwerken.

 

WiezeNieuws? NieuweWasjes? Weet jij een leuke naam voor deze rubriek? En heb je bepaalde onderwerpen die je hier graag in zou willen zien? Let us know!