Als je op deze pagina bent beland, dan is dat waarschijnlijk omdat we je toestemming hebben gevraagd voor het gebruik van jouw social media post – die je bijvoorbeeld onder de tag #wiezewasjes of @wiezewasjes hebt gepost. We hebben je gespot en zijn super enthousiast over jouw post, en willen deze daarom graag delen met de rest van de wereld! 🖤 Dus onze vraag aan jou: mogen wij jouw content gebruiken? Voordat je antwoord met de hashtag #yeswiezewasjes vragen we je onderstaande informatie goed door te lezen. Heb je vragen? Stel ze dan gerust!

Door onze vraag met #yeswiezewasjes te beantwoorden, ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

  1. Je geeft Wiezewasjes B.V., statutair gevestigd aan de Binckhorstlaan 36 - H012, 2516BE te 's-Gravenhage, geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 84192097 en hierna aangeduid als ‘Wiezewasjes’, een niet-exclusieve, royalty-vrije en wereldwijde licentie voor het gebruik van jouw foto, visual of ander bewegend beeld (hierna aangeduid als User Content) dat je gepost hebt op Instagram, Facebook, Twitter, YouTube of andere sociale mediakanalen. Met jouw toestemming mogen wij de desbetreffende User Content gebruiken voor marketing- en/of advertentiedoeleinden.
  2. Vanaf het moment dat je toestemming geeft, kunnen wij jouw User Content in welke vorm dan ook gebruiken om Wiezewasjes te promoten op onze verschillende kanalen. Denk aan via wiezewasjes.nl, nieuwsbrieven, e-mails of social media.
  3. Je vindt het dus oké dat wij jouw User Content gebruiken, hergebruiken, verspreiden en eventueel bewerken.
  4. Deze licentie heeft geen einddatum. Mocht je nou van gedachten veranderen, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Laat het ons dan weten via info@wiezewasjes.nl. We helpen je graag!

Je blijft natuurlijk gewoon eigenaar van jouw foto of video! Het enige wat je doet door te antwoorden met #yeswiezewasjes, is dat je ons toestemming geeft om jouw content te mogen (her)gebruiken.
 

Je bevestigt en bent het ermee eens dat...

… je eigenaar bent van de User Content die je geplaatst hebt en je toestemming hebt van iedereen die in de jouw foto of video voorkomt.
… alle personen die voorkomen in jouw User Content 18 jaar of ouder zijn.
… jouw User Content geen intellectuele eigendoms-, privacy- publiciteitsrechten of andere juridische rechten van derden schendt. Is dit wel het geval, dan behouden we ons het recht voor om je gebruikersnaam kenbaar te maken aan de partij die beweert dat jouw content onrechtmatig is.
… Wiezewasjes geen enkele controle heeft over wat gebruikers op hun socialmedia-accounts posten. Daarom doen we afstand van al het andere materiaal dat gepost wordt op het socialmedia-account waarvan we User Content opvragen en met name van beelden die op welke manier dan ook kwalijk, onaangenaam, ongevoelig of weerzinwekkend zijn en hiermee anderen kunnen beledigen. We zijn dan ook niet verantwoordelijk voor geschreven uitingen, acties en andere handelingen, uitgevoerd door de eigenaar van het account.

Wees je ervan bewust dat we op elk moment User Content kunnen en mogen verwijderen van onze kanalen zonder dat we jou hierover hoeven te informeren. 

 

Tot slot:

Wij betalen je niet voor het gebruik van jouw User Content en ook niet voor de intellectuele eigendomsrechten die hieraan verbonden zijn.
  1. Je houdt Wiezewasjes of eenieder die handelt in naam van Wiezewasjes in geen enkel geval verantwoordelijk voor claims of eisen in verband met het gebruik van je User Content.
  2. Je User Content zal wereldwijd worden verspreid.
  3. We doen ons best je altijd taggen, zodat onze volgers jou ook kunnen vinden! 🖤
  4. Je persoonlijke gegevens worden verzameld en verwerkt door Wiezewasjes met inachtneming van het privacybeleid van Wiezewasjes. De meest actuele versie van ons beleid kun je hier vinden. 
  5. Wij behouden het recht om deze algemene voorwaarden te allen tijde aan te passen, zonder jou hierover te hoeven informeren.

Alles goed doorgenomen? Ben je nog steeds enthousiast? Jippie! Geef ons dan toestemming om jouw content te gebruiken door middel van de hashtag #yeswiezewasjes en zie jouw super mooie post terug via (één van) onze kanalen. 😍

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 2 november 2021.