opc_loader

Wensenlijst

.     

  Het online winkeltje vól met cadeautjes voor jezelf!                           --  Gratis verzending in NL en BE boven €50,-  --                          14 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!

.

.

WELKE MAAT OORRING HEB IK NODIG?

Dit verschilt heel erg per oorlel, en hoe hoog of laag je gaatje zit. 8mm is echt heel klein, voor veel mensen ook te klein. Deze zit meestal in een 2e gaatje en dan strak langs het oor. De oorring van 10mm is nog steeds erg klein en meestal in het eerste gaatje strak langs je oor. Een oorring van 12mm is al iets groter en zit ietsje losser, 14mm nog iets losser en zo gaat het door.

 

Om een idee te geven van hoe de verschillende maten in het oor zitten, kan je onze voorbeeldfoto bekijken.

Tip: Steek de oorring van achter je oor door het gaatje. Dan kan je hem gemakkelijk met behulp van de spiegel sluiten.

HOE MEET IK MIJN RINGMAAT?

Om te zorgen dat de ring die je uitzoekt goed past, kan je hier lezen hoe je je ringmaat kan bepalen. Wij verkopen de ringen met kwart maten, goed om te onthouden is dat je hiermee vaak meerdere maten om 1 vinger past. Heb je maat 16,5 om je ringvinger? Dan pas je 16,25 en 16,75 eigenlijk ook. En nog een tipje: let op de dikte van de ring, is het een hele grote dikke ring? Neem dan een kwart of half maatje groter dan je eigen maat! En is het juist een hele dunne ring? Neem dan een kwart of half maatje kleiner.

Stap 1: Meet je ring

Je hebt al een ring die past:

Pak een ring die je al hebt en waarvan je weet dat hij goed zit. Meet met een liniaal de diameter van de ring. Let op dat je de binnenkant van de ring opmeet! (ringen die je al lang draagt kunnen een beetje vervormen, hou daar rekening mee tijdens het meten) Twijfel je over de maat? Stuur ons een mailtje met een foto van jouw ring op een liniaal, dan kijken we met je mee. 

Je hebt nog geen ring die past:

Je kan ik onze winkel in Den Haag altijd je ringmaten laten opmeten (dit kan je als het goed is bij elke juwelier laten doen) en anders verkopen wij een tool waarmee je het zelf kan doen. Deze vind je hier

Stap 2: Gebruik de maattabel

Zoek in de Europese maattabel op welke maat jij bij ons moet bestellen. Mocht je bijvoorbeeld wel jouw Amerikaanse ringmaat weten kan je deze gemakkelijk omzetten naar de Europese maat m.b.v. de tabel. Let op! Alle ringen van Wiezewasjes zijn in de Europese maten gevoerd. Wij zelf meten onze ringen met een ringstok.