opc_loader

Wensenlijst

.     

  Het online winkeltje vól met cadeautjes voor jezelf!                           --  Gratis verzending in NL en BE boven €50,-  --                          14 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!

.

Privacy Beleid

Wiezewasjes en uw privacy 
Wiezewasjes respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Wiezewasjes allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.
Wij gebruiken uw gegevens om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Wiezewasjes zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend ter beschikking stellen aan derden als deze zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.
Door het bezoeken van Wiezewasjes aanvaard en accepteer je de richtlijnen en praktijken zoals beschreven in dit Privacy Beleid en onze Algemene Voorwaarden.

Wiezewasjes gebruikt uw gegevens om de volgende diensten te kunnen bieden 
Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
Om het winkelen bij Wiezewasjes zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u artikelen aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.
Als u een account aanmaakt bij Wiezewasjes bewaren wij uw gegevens op een Secure (=beveiligde) Server. Bij uw registratie slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, ip-adres, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
Wij geven uw persoonsgegevens door aan onze bezorgdienst om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Wiezewasjes verkoopt uw gegevens niet
Wiezewasjes zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling, of als de wet zegt dat dat moet (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf) Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.
Sommige partners kunnen gevestigd zijn buiten de Europese Unie. Wij hebben strikte afspraken met hen en zij moeten de Europese privacywet naleven. Facebook (en Instagram) gebruikt social media buttons. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden.
Wij staat Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Wiezewasjes
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Wanneer u een bestelling plaatst of uw gegevens bij Wiezewasjes raadpleegt, wordt gebruik gemaakt van één van de modernste technieken: de Secure Socket Layer. We zorgen dat de beveiliging steeds up to date is en passen hem aan indien nodig.

Nieuwsbrief
U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat onderaan een afmeldlink.
Via uw account kunt u zich ook aan of afmelden voor de nieuwsbrief. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Wiezewasjes gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies bevatten informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Wiezewasjes geen cookies ontvangt.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Indien u nog vragen mocht hebben over onze Privacy Policy, dan kunt u ons een bericht sturen via info@wiezewasjes.nl . Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

U hebt de volgende rechten:

-uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben een wat we daarmee doen
-inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
-het laten corrigeren van fouten
-het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
-het intrekken van toestemming
-bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u duidelijk moet kunnen maken wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.
Door in te loggen op uw account kunt u ook aangeven dat er een aanpassing nodig is, of dat u het account wil verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dien bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Versie 25-05-2018