opc_loader

Wensenlijst

.     

  Het online winkeltje vól met cadeautjes voor jezelf!                           --  Gratis verzending in NL en BE boven €50,-  --                          14 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!

.

groep

Dit zijn wij

Hi! Ik ben Wieske. Op 1 februari 2016 ben ik gestart met WiezeWasjes, ik wilde al sinds ik een klein meisje was heel graag een eigen bedrijf hebben. Iets met leuke spulletjes. Nou dat is gelukt! WiezeWasjes werd onwijs snel een succes, na een jaar zijn we verhuisd naar een groter kantoor en hebben we een winkel geopend in Den Haag centrum. Er werken 15 lieverds bij WiezeWasjes die het net zo leuk vinden als ik. Geweldig natuurlijk, een en al liefde en blijdschap hier! <3

Duurzaamheid

Ik wilde niet alleen een bedrijfje openen toen ik klein was, maar ook graag de wereld verbeteren. Ik vind duurzaamheid en het milieu heel erg belangrijk en hier houden we binnen het bedrijf ook veel rekening mee. We scheiden ons afval en verpakken alle producten voor zover het kan in afbreekbaar materiaal. Onze producten zijn gemaakt van echte materialen waardoor het lang mee gaat en lang mooi blijft. We willen dat het een cadeautje voor jezelf is waar je jaren mee kan doen. Daarnaast proberen we alle fabrieken waar we producten inkopen zo goed mogelijk te controleren zodat er geen kinderarbeid of andere enge manieren wordt gebruikt om onze producten te produceren.

Projecten

In het thema van de wereld verbeteren willen we ook heel graag andere mensen helpen. Bedrijven, goede doelen, mooie projecten. De winst die we maken delen we zodat anderen ook een kans krijgen. (Hoe geweldig is het dat als je bij ons sieraden koopt er kinderen in India naar school kunnen!) Sommige bedrijven sponsoren we, andere werken we mee samen en soms doen we een donatie. Dus koop je iets leuks bij ons? Dan help je ook direct deze onderstaande bedrijven! (we zijn bezig met een speciale pagina over deze projecten met foto's en uitleg, stay tuned!

Kattencafe Ditjes & Katjes

Talking prints

Sona Pushkar Project

Stichting JAAN

Stichting KIKA

We werken allemaal met veel liefde voor dit bedrijf, en hopen dit nog heel lang te mogen doen. We hopen uiteindelijk alleen maar Fairtrade producten te verkopen die niet duurder zijn dan normale producten, we hopen veel meer mooie projecten te kunnen steunen, en we hopen iedereen die een WiezeWasjes product koopt blij te maken en een beetje van de liefde mee te geven die wij in dit bedrijf stoppen! <3


Liefs, het WiezeWasjes team 

groep