opc_loader

Wensenlijst

.     

  Het online winkeltje vól met cadeautjes voor jezelf!                           --  Gratis verzending in NL en BE boven €50,-  --                          14 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!

.

.

De feestdagen komen er weer aan en dat vinden we geweldig leuk! Hapjes, cadeautjes, familie, liefde. We hebben er onwijs veel zin in. 🌲⛄️

Alle orders die binnenkomen verzenden we zoals altijd zo snel mogelijk, maar door afwijkende tijden van PostNL gaat het helaas qua verzendtijden nog wel eens anders dan normaal, dus belangrijk: Bestel op tijd!!

.

De laatste besteldatum voor Sinterklaas is woensdag 28-11, we verzenden het dan dezelfde dag en (hopelijk) komt het vrijdag of zaterdag aan.

De laatste besteldatum voor Kerst is woensdag 19-12, we verzenden het dan dezelfde dag en (hopen) dat het uiterlijk zaterdag de 22e aankomt.

Let op dat de bezorgdagen van PostNL dinsdag t/m zaterdag zijn. Op zondag en maandag wordt er dus geen post geleverd.

Wij doen er alles aan om de orders op tijd bij jullie te krijgen, alleen zijn we erg afhankelijk van de drukte bij PostNL. We hebben uiterlijke besteldagen maar de kans dat het pakje alsnog te laat komt, is er helaas altijd. Daarom kunnen wij niet garanderen dat jouw bestelling op tijd binnenkomt en raden we je aan om op tijd te bestellen om teleurstelling te voorkomen!


🌲⛄️ Fijne Feestdagen!

Liefs, 

Het WiezeWasjes Team

.