Wie is Wiezewasjes?

Wie is Wiezewasjes?
Hi! Ik ben Wieske. Op 1 februari 2016 ben ik gestart met Wiezewasjes, ik wilde al sinds ik een klein meisje was heel graag een eigen bedrijf hebben. Iets met leuke spulletjes. Nou dat is gelukt! Wiezewasjes werd onwijs snel een succes, na een jaar zijn we verhuisd naar een groter kantoor en hebben we een winkel geopend in Den Haag centrum. Er werken nu 15 fantastische vrouwen bij Wiezewasjes die het net zo leuk vinden als ik. Geweldig natuurlijk, een en al liefde en blijdschap hier!

Duurzaamheid
Niet alleen wilde ik een bedrijfje openen toen ik klein was, maar ook graag de wereld verbeteren. Ik vind duurzaamheid en het milieu heel erg belangrijk en daar houden we binnen het bedrijf ook veel rekening mee. We scheiden ons afval en verpakken alle producten voor zover het kan in afbreekbaar materiaal. Onze producten zijn gemaakt van duurzame  materialen waardoor ze lang meegaan en mooi blijven. We willen dat het een cadeautje voor jezelf is waar je jaren mee kan doen. Daarnaast proberen we alle fabrieken waar we producten inkopen zo goed mogelijk te controleren zodat er geen kinderarbeid, dierproeven of andere enge manieren worden gebruikt om onze producten te maken. 

We werken allemaal met veel liefde voor dit bedrijf en hopen dit nog heel lang te mogen doen. Onze droom is om uiteindelijk alleen maar Fairtrade producten te verkopen die niet duurder zijn dan normale producten, we willen nog veel meer mooie projecten gaan steunen, en we hopen iedereen die een Wiezewasjes product koopt blij te maken en een beetje van de liefde mee te geven die wij in dit bedrijf stoppen!

Liefs, Wieske en het Wiezewasjes team

Bij Wiezewasjes vinden we het belangrijk om te blijven groeien en ontwikkelen. Het is mooi om te zien hoe ver we al gekomen zijn! Zie hieronder een aantal voorbeelden van wat we al hebben mogen bereiken:

Ps. Meer weten over het ontstaan van Wiezewasjes? Lees het artikel 'Angst leidt tot droomsucces' hier.

Foto: Frank Jansen