Wie is Wiezewasjes?

Wie is Wiezewasjes?

Hi! Ik ben Wieske, eigenaresse en oprichtster van Wiezewasjes. Op 1 februari 2016 ben ik gestart met Wiezewasjes, ik wilde al sinds ik een klein meisje was heel graag een eigen bedrijf hebben. Iets met leuke spulletjes. Nou dat is gelukt! Wiezewasjes werd onwijs snel een succes, we zijn ondertussen al vier keer naar een groter kantoor verhuisd en we hebben een winkel geopend in het centrum van Den Haag. Er werken nu 17 fantastische meiden bij Wiezewasjes die het net zo leuk vinden als ik. Geweldig natuurlijk, een en al liefde en blijdschap hier!

Niet alleen wilde ik een bedrijfje openen toen ik klein was, ook wilde ik graag mijn steentje bijdragen aan de wereld. Ik vind duurzaamheid en het milieu heel erg belangrijk en daar houden we binnen het bedrijf ook veel rekening mee. We scheiden ons afval en verpakken alle producten voor zover het kan in afbreekbaar en herbruikbaar materiaal. Onze producten zijn gemaakt van duurzame materialen waardoor ze lang meegaan en mooi blijven. We willen dat het een cadeautje voor jezelf is waar je jaren mee kan doen. Daarnaast proberen we alle fabrieken waar we producten inkopen zo goed mogelijk te controleren zodat er geen kinderarbeid, dierproeven of andere enge manieren worden gebruikt om onze producten te maken. 

Ik werk keihard en met veel liefde aan Wiezewasjes en hoop dit nog heel lang te mogen doen. Mijn droom is om uiteindelijk alleen maar fair trade producten te verkopen die niet duurder zijn dan normale producten, ik wil nog veel meer mooie projecten gaan steunen, en ik hoop iedereen die een Wiezewasjes product koopt blij te maken en een beetje van de liefde mee te geven die in dit bedrijf gestopt wordt!

Liefs, Wieske en het Wiezewasjes team

Ps. Meer weten over het ontstaan van Wiezewasjes? Lees het artikel 'Angst leidt tot droomsucces' hier.

 

Bij Wiezewasjes vinden we het belangrijk om te blijven groeien en ontwikkelen. Het is mooi om te zien hoe ver we al gekomen zijn! Zie hieronder een aantal voorbeelden van wat we al hebben mogen bereiken:

Foto: Frank Jansen